Обосновани Футболни Прогнози

УК Дъблин - Дрогеда Юнайтед

14 Юли 2023 - 21:45
УК Дъблин
Дрогеда Юнайтед
Прогноза: 2
Коефициент: 1.33
1 - 3
позната футболни прогнози

Днес ще анализирам футболния мач от 24-ия кръг на текущото първенство в Ирландия в Висша Дивизия между УК Дъблин и Дрогеда Юнайтед. УК Дъблин излизат срещу противниковия отбор на Дрогеда Юнайтед на своя стадион.

Стига приказки време е за информацията за предстоящия футболен двубой:

УК Дъблин

Футболистите на домакините от УК Дъблин са 10-ти в класирането с 9 точки, постигнати след 2 победи, 3 равенства и 18 загуби през сезона, като в изиграните 23 двубоя са отбелязали 13 гола в противниковата врата и са получили 61 гола в своята врата. Пред своите фенове УК Дъблин е играл 11 двубоя до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 7-22.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Дивизия футболистите на УК Дъблин имат в актива си 1 победа и 5 загуби, като са разписали в противниковата врата 4 попадения и са допуснали 23 попадения от играчите на противниците си.

Дрогеда Юнайтед

Гостуващият отбор на Дрогеда Юнайтед се намира на 8-мо място в класирането с 25 точки, събрани след 6 победи, 7 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 мача има отрицателна голова разлика 22-30. Като гост съставът е играл 11 мача до момента, в които има 3 победи, 4 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 12-16.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Дивизия тимът на Дрогс има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 8 гола.

УК Дъблин - Дрогеда Юнайтед - преки двубои

В предишните 5 играни мача между двата съперника, УК Дъблин е постигнал една победа, отбора на Дрогеда Юнайтед е постигнал 3 победи, а в един мач двата съперника са си поделили точките, при общо голово съотношение 4-8. В последните 2 срещи на своя стадион срещу Дрогеда Юнайтед, футболистите на УК Дъблин са записали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на УК Дъблин е с 2 поредни поражения в Ирландия, а при домакинствата си има загуба в предишната си среща.

Тимът на Дрогеда Юнайтед е с 2 равенствa в първенството, а на чужд терен записа реми в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.