Обосновани Футболни Прогнози

Талина Калев - Куресааре

8 Юли 2023 - 19:30
Талина Калев
Куресааре
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.83
1 - 3
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои двубоя от 20-ия кръг на първенството в Мейстрилига на Естония между футболните състави на Талина Калев и Курессааре.

Време е да предоставя информация за предстоящата футболна среща:

Талина Калев

Домакините са 3-ти във временното класиране със събрани 28 точки, събрани след 8 победи, 4 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 19 двубоя са реализирали 20 попадения във вратата на съперниците си и са получили 22 гола в своята врата. Като домакин отборът е играл 8 срещи, в които има 4 равенства и 4 загуби и все още няма нито една победа у дома, при обща голова разлика 3-11.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Талина Калев имат на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 9 гола.

Куресааре

Гостуващият отбор на Куресааре е 7-ми в класирането с актив от 22 точки, събрани след 6 победи, 4 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи има отрицателна голова разлика 20-27. Като гост съставът е изиграл 9 двубоя, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Мейстрилига футболистите на Жълтите жерави са постигнали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 5 попадения и са получили 6 попадения от противниковите футболни тимове.

Талина Калев - Куресааре - директни срещи

В последните 5 изиграни мача между двата тима, Талина Калев има постигнатa 1 победа, състава на Куресааре е записал 3 успеха, а в една среща двата тима са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 4-8. В последните 2 срещи на своя стадион срещу Куресааре, играчите на Талина Калев нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Талина Калев има успех в предишния кръг в първенството, а на собствения си терен стигна до реми в предишния си двубой.

Отборът на гостите записа реми в последния кръг в първенството, а при визитите си записа равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.83 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.