Обосновани Футболни Прогнози

Тотнъм - Бирмингам

22 Май 2011 - 18:00
Тотнъм
Бирмингам
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата е за футболния сблъсък от последния кръг на настоящето първенство в Английската Премиършип между футболните тимове на Тотнъм и Бирмингам. Треньорът на домакините Хари Реднап извежда своите футболисти срещу Бирмингам на Уайт Харт Лейн.

Информацията за днешния футболен сблъсък:

Тотнъм

Домакините са 5-ти в таблицата с общ актив от 59 точки, записани след 15 победи, 14 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 37 мача са вкарали 53 гола и са позволили да им отбележат 45 гола в мрежата. У дома отбора има 18 мача, в които има 8 победи, 9 равенства и една загуба, отбелязал е 28 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 18 гола в мрежата.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството, футболистите на Тотнъм са постигнали една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в вратата на своите противници 9 гола и са получили 9 попадения от противниковите футболни тимове.

Бирмингам

Гостуващият тим на Бирмингам е 17-ти във временното подреждане с общ актив от 39 точки, записани след 8 победи, 15 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 37 двубоя има голова разлика 36-56 гола. На чужд терен състава е изиграл 18 мача до момента, в които е постигнал 2 победи, 7 равенства и 9 загуби, отбелязал е 17 гола във вратата на своите домакини и е получил 34 гола в собствената си мрежа.

В последните си 6 мача в първенството, отбора на Бирмингам има на сметката си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са вкарали в противниковата врата 5 попадения и са допуснали 13 попадения от играчите на своите съперници.

Тотнъм - Бирмингам - директни срещи

В последните 5 срещи между двата противника, отборът на Тотнъм е постигнал една победа, отбора на Бирмингам е записал 2 победи, а 2 мача са завършили реми, при общо голово съотношение 7-10. В последните 2 двубоя пред своите фенове, футболистите на Тотнъм са постигнали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините постигна победа в последната си среща в Англия с 2-0 като гост на Ливърпул след 5 мача без успех в първенството, а у дома е в серия от 3 поредни равенствa - срещу Арсенал, Уест Бромич и Блекпул.

Тимът на гостите от Бирмингам е с 2 поредни загуби в първенството и само 1 спечелена точка в последните си 5 срещи, а далеч от дома е в серия от 3 поражения - от Челси, Ливърпул и Нюкасъл с общ резултат 2-10.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.