Обосновани Футболни Прогнози

АИК Стокхолм - Йефле

21 Май 2011 - 17:00
АИК Стокхолм
Йефле
Прогноза: 1
Коефициент: 1.73
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболната среща между тимовете на АИК Стокхолм и Йефле от поредния кръг на шампионата в Швеция в Алсвенскан Лигата.

Статистика за днешния футболен сблъсък:

АИК Стокхолм

Домакините са на 4-то място във временното класиране с актив от 14 точки, натрупани след 4 победи, 2 равенства и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 7 срещи имат голова разлика 11-6 гола. Като домакин АИК Стокхолм е играл 4 срещи досега, в които е записал 4 последователни победи, реализирал е 8 попадения в противниковата врата и е получил едва едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството, футболистите на АИК Стокхолм са постигнали 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 11-6 гола.

Йефле

Отборът на гостите от Йефле е 10-ти във временното подреждане с 12 точки, събрани след 3 победи, 3 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 8 срещи има голова разлика 9-9 гола. Далеч от дома състава има 4 двубоя, в които е записал 1 победа, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 4-6 гола.

В последните си 6 официални срещи в Алсвенскан Лига, състава на GIF е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 8 получени гола.

АИК Стокхолм-Йефле - директни мачове

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, тима на АИК има спечелени 3 успеха, а тима на Йефле е записал 2 победи, при обща голова разлика 4-2. В последните 2 срещи пред своите фенове, футболистите на АИК Стокхолм са постигнали 2 победи в предишните два сезона съответно с 1-0 и 2-0.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините постигна победа в последната си среща в Швеция с 2-1 у дома над Хелзинборг и вече е с 4 поредни победи на своя стадион.

Отборът на гостите записа равенство 0-0 у дома срещу Юргорден в последната си среща в първенството, а като гост допусна тежка загуба с 0-3 от Хелзинборг в предишната си среща след 2 равенства и 1 победа до момента през новият шампионат на чужд терен.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.73 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.