Обосновани Футболни Прогнози

Оцелул Галац - Университатя Крайова

5 Май 2011 - 21:30
Оцелул Галац
Университатя Крайова
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от поредния кръг на сезона в Лига I на Румъния между футболните отбори на Оцелул Галац и Университатя Крайова.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешната футболна среща:

Оцелул Галац

Домакините се намират на втора позиция в класирането с 58 точки, натрупани след 17 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 30 мача имат положителна голова разлика 39-22 гола. На собствения си терен тима е изиграл 15 двубоя досега, в които има 10 победи, 5 равенства и все още няма поражение на своя стадион, при голова разлика 25-10 гола.

В последните си 6 двубоя в първенството, състава на Оцелул Галац има в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са е вкарал 9 попадения и е инкасирал 6 гола в своята мрежа.

Университатя Крайова

Съставът на гостите от Университатя Крайова е 15-ти във временното класиране с 29 точки, събрани след 7 победи, 8 равенства и 15 загуби от започването на сезона, като в изиграните 30 двубоя е успял да реализира 32 гола в противниковата врата и е инкасирал 41 попадения в своята мрежа. При гостуванията си тима има 15 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 9 загуби, реализирал е 17 гола във вратата на своите домакини и е получил 27 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството, футболистите на Университатя Крайова са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 и получени 8 гола.

Оцелул Галац - Университатя Крайова - директни мачове

В последните 2 играни мача между двата тима, тимът на Оцелул Галац има спечеленa една победа, а отбора на Университатя Крайова също е постигнал 1 победа, при обща голова разлика 1-3. Срещата от есенният дял на първенството, играна през ноември 2010 в Крайова, завърши с победа на Оцелул с 1-0.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините има победа в последния кръг в първенството като гост над Клуж с 1-0 след 3 поредни равенства, а на своя стадион е в серия от 3 последователни ремита, последното от които 2-2 с Газ Метан Медиаш.

Тимът на Университатя Крайова постигна победа в последния си двубой в шампионата на Румъния с 3-0 над Униреа Урзичени у дома след 3 поредни загуби, а при визитите си е в серия от 2 поражения и само 1 спечелена точка в последните си 7 гостувания, в които отбора вкара само 2 попадения в противниковата врата.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.