Обосновани Футболни Прогнози

Малмьо - Хелзинборг

24 Май 2011 - 20:00
Малмьо
Хелзинборг
Прогноза: X2
Коефициент: 1.73
отложен

През днешният ден ще се изиграе футболния сблъсък между тимовете на Малмьо и Хелзинборг от поредния кръг на първенството в Шведската Алсвенскан Лига.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия двубой:

Малмьо

Малмьо са 2-ри във временното подреждане с 17 точки, от 5 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 9 мача имат положителна голова разлика 12-10 гола. У дома отборът на Сините има 4 двубоя, в които е записал 3 победи и 1 загуба, реализирал е 6 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 4 гола в мрежата.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството, отбора на Малмьо е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали на противника си 4 гола и са инкасирали 7 гола.

Хелзинборг

Гостуващият състав на Хелзинборг е първи в таблицата със събрани 20 точки, от 6 победи, 2 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 9 мача е вкарал 12 гола и е позволил да му отбележат 5 попадения в мрежата. Далеч от дома отбора е играл 4 мача, в които има 2 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 5-4 гола.

В предишните си 6 официални мача в Алсвенскан Лига, играчите на Червените имат в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали 8 гола и са им отбелязали 4 попадения.

Малмьо - Хелзинборг - преки мачове

В последните 5 срещи между двата съперника, тимът на Малмьо е записал една победа, Хелзинборг има постигнати 3 победи, а една среща е завършила с равен резултат, при обща голова разлика 4-5. В предишните 2 мача пред своите почитатели, Домакините от Малмьо са постигнали 1 победа и едно равенство, като през миналото първенство спечели домакинството си с 2-0.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на Малмьо постигна равенство в последния си двубой в Швеция като гост на Хакен 1-1, а у дома след загубата от Гьотеборг с 0-2, постигна успех в предишния си двубой с 2-1 над Йоребро.

Отборът на Хелзинборг спечели в последния кръг с 1-0 у дома срещу Калмар, а като гост допусна поражение в предишния си мач с 1-2 от АИК Стокхолм.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.73 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.