Обосновани Футболни Прогнози

Хелзинборг - Йефле

9 Май 2011 - 20:00
Хелзинборг
Йефле
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща от 7-ия кръг на настоящият шампионат в Швеция, в Алсвенскан Лигата, между футболните тимове на Хелзинборг и Йефле.

Статистиката преди днешния сблъсък:

Хелзинборг

Червените са водачи в класирането с актив от 14 точки, след 4 победи и 2 равенства, като отбора все още няма загуба от старта на първенството, а в изиграните общо 6 двубоя има голова разлика 7-3 гола. Като домакин Хелзинборг е изиграл 3 двубоя, в които има 2 победи, 1 равенство и нито една загуба, реализирал е 3 гола в противниковата мрежа и е допуснал едно попадение във вратата си.

Йефле

Отборът на гостите от Йефле е 7-ми във временното подреждане с 11 точки, записани след 3 победи, 2 равенства и една загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 6 срещи е вкарал 9 гола в противниковата врата и е инкасирал 6 попадения в мрежата си. На чужд терен тима има 3 срещи до момента, в които е записал 1 победа, 2 равенства и все още няма поражение, при голова разлика 4-3 гола.

Хелзинборг - Йефле - директни двубои

В последните 5 сблъсъка между двата отбора, тима на Хелзинборг е записал 4 успеха, а състава на Йефле е постигнал една победа, при общо голово съотношение 10-5. В последните 2 мача на своя стадион, Хелзинборг има 2 победи съответно с 2-0 и 3-1.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините е с 2 поредни равенствa в първенството, а на собствения си терен стигна до реми в предишния си двубой 1-1 срешу Хакен.

Съставът на гостите постигна победа в последния си мач в първенството на Швеция с 2-1 като домакин на Халмстад, а на чужд терен стигна до равенство 0-0 срешу Хакен в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.