Обосновани Футболни Прогнози

Алания Владикавказ - ФК Химки

30 Май 2011 - 18:00
Алания Владикавказ
ФК Химки
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между тимовете на Алания Владикавказ и ФК Химки от 12-ия кръг на настоящият футболен сезон в Руската Първа Дивизия.

Факти и данни за днешния мач:

Алания Владикавказ

Футболистите на Алания са на първа позиция в класирането с общ актив от 24 точки, от 7 победи, 3 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 11 мача са успели да отбележат 17 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 4 гола в мрежата. Пред своите, винаги подкрепящи го привърженици, тима от Владикавказ е изиграл 5 срещи, в които има 3 победи, 2 равенства и все още няма поражение при голова разлика 7-1.

В последните си 6 изиграни мача в първенството, играчите на Алания Владикавказ са постигнали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са вкарали във вратата на своите съперници 4 попадения и са получили само 1 гол в своята мрежа.

ФК Химки

Тимът на гостите от ФК Химки е 14-ти във временното подреждане с общ сбор от 13 точки, постигнати след 3 победи, 4 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 11 двубоя има голова разлика 13-13 гола. При гостуванията си състава е играл 6 мача до момента, в които е записал 2 равенства и 4 загуби и все още не е постигнал нито една победа на чужд терен, при обща голова разлика 3-8 гола.

В предишните си 6 срещи в първенството, футболистите на Червено-черните са постигнали 4 равенства и 2 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 4-6 гола.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Алания Владикавказ е с 3 последователни победи в първенството, 5 поредни мача без загуба и без допуснат гол, а на собствения си стадион има успех в предишната си среща с 1-0 над Факел Воронеж.

Тимът на гостите от ФК Химки загуби в предишната си среща в шампионата на Русия с 0-1 при гостуването си на Волгар-Газпром и е без успех вече 7 срещи - 4 равенства и 3 загуби, а при гостуванията все още няма победа през сезона - 2 равенства и 4 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.