Обосновани Футболни Прогнози

Слован Братислава - Спартак Търнава

17 Май 2011 - 20:00
Слован Братислава
Спартак Търнава
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболните тимове на Слован Братислава и Спартак Търнава от 31-ия кръг на настоящето футболно първенство в Словакия в Суперлига.

Информацията за предстоящия двубой:

Слован Братислава

Домакините са на второ място в таблицата с временното подреждане със събрани 57 точки, от 16 победи, 9 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 30 мача имат положителна голова разлика 51-21 гола. Пред своите верни почитатели Слован Братислава е играл 15 срещи до момента, в които има 11 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 33-6 гола.

В последните си 6 официални мача в Суперлига, състава на Небесносините има на сметката си само победи и показва, че е в чудесна форма, при голова разлика 10 вкарани и 2 получени гола.

Спартак Търнава

Съставът на гостите от Спартак Търнава заема 4-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 48 точки, събрани след 13 победи, 9 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 двубоя има голова разлика 38-24 гола. На чужд терен тима е играл 15 мача досега, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 6 загуби, при голова разлика 15-15 гола.

В последните си 6 официални срещи в Суперлига, футболистите на Белите Ангели имат записани 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 5 гола.

Слован Братислава - Спартак Търнава - преки мачове

В последните 5 двубоя между двата тима, Слован Братислава е постигнал 3 победи, отбора на Спартак Търнава няма спечелена нито 1 победа, а 2 срещи са завършили реми, при общо голово съотношение 10-3. В последните 3 срещи у дома обаче играчите на Домакините от Слован Братислава нямат победа, записвайки загуба с 1-2 и 2 поредни равенства по 1-1 в предишните три сезона в първенството.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините е в серия от 6 поредни успеха в първенството на Словакия и има вече 17 мача без загуба, а у дома е с 6 последователни успеха с голова разлика 14-1.

Съставът на гостите от Спартак Търнава допусна загуба с 0-2 у дома от Дукла Банска Бистрица в последния кръг след 3 поредни победи, а далеч от дома постигна победа с 3-1 над Кошице в предишната си среща след 3 поредни загуби без отбелязан гол.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.