Обосновани Футболни Прогнози

Спортинг Брага - Спортинг Лисабон

14 Май 2011 - 22:15
Спортинг Брага
Спортинг Лисабон
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между съставите на Спортинг Брага и Спортинг Лисабон от поредния кръг на сезона в Португалската Лига.

Факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Спортинг Брага

Футболистите на тима домакин се намират на трето място във временното подреждане с 46 точки, записани след 13 победи, 7 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 29 мача са успели да отбележат 45 попадения в противниковата врата и са инкасирали 32 гола в своята мрежа. Като домакин отбора на Брага е играл 14 двубоя, в които има 9 победи, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 28 гола в противниковата врата и е допуснал 14 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството, отбора на Бойците от Мино е записал 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са отбелязали 8 гола и са получили 3 попадения в своята мрежа.

Спортинг Лисабон

Съставът на гостите от Спортинг Лисабон е 4-ти в класирането с актив от 45 точки, събрани след 12 победи, 9 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 мача е вкарал 40 гола в противниковата врата и е допуснал 31 попадения в мрежата си. Навън състава има 14 двубоя досега, в които има 6 победи, 4 равенства и 4 загуби, отбелязал е 22 гола в противниковата врата и е допуснал 15 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Португалска Лига, състава на Лъвовете има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 7 попадения и са допуснали 6 гола от играчите на своите съперници.

Спортинг Брага - Спортинг Лисабон - преки мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата състава, тимът на Спортинг Брага е постигнал 3 успеха, а тима на Спортинг Лисабон е записал 2 успеха, при общо голово съотношение 7-6. В последните 2 срещи пред своите привърженици, футболистите на Домакините от Спортинг са записали 1 победа и една загуба, като спечелиха домакинството си през миналия шампионат с 1-0.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 3 равенствa в първенството на Португалия, а при домакинствата си записа реми 0-0 срещу Униао Лейрия в последния си двубой след три поредни победи на своя стадион.

Съставът на гостите допусна загуба с 0-1 в предишния си мач в първенството като домакин на Витория Сетубал, а далеч от дома загуби с 2-3 от Порто в предишния си двубой и е без победа вече 5 гостувания, с 3 равенства и 2 загуби в тях.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.