Обосновани Футболни Прогнози

Ризеспор - Аданаспор

17 Март 2018 - 12:00
Ризеспор
Аданаспор
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
1 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе футболния мач от поредния кръг на текущото първенство в ТФФ Първа Лига на Турция между съставите на Ризеспор и Аданаспор. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Аданаспор на домашния си стадион Йени Ризе Шехир.

Накратко факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Ризеспор

Играчите на домакините са първи във временното подреждане с актив от 52 точки, натрупани след 15 победи, 7 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 27 мача имат голова разлика 54-32. На своя стадион тимът е изиграл 13 срещи, в които е записал 9 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 29-13.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Черноморските ястреби има в актива си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 14 гола и получени 4 гола.

Аданаспор

Гостуващият тим на Аданаспор заема 13-то място в таблицата с временното класиране с 33 точки, постигнати след 9 победи, 6 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 срещи има отрицателна голова разлика 30-42. На чужд терен съставът е изиграл 13 срещи, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 9 загуби, отбелязал е 9 гола в противниковата врата и е допуснал 24 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в ТФФ Първа Лига играчите на Тигрите от Торос имат на сметката си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 6-9.

Ризеспор - Аданаспор - директни мачове

В последните 5 играни двубоя между двата състава, тимът на Ризеспор има постигнати 2 успеха, отбора на Аданаспор също има постигнати 2 успеха, а в един двубой двата отбора са си разделили точките, при общо голово съотношение 6-6. В предишните 2 срещи на своя терен срещу тима на Аданаспор, футболистите на Ризеспор са постигнали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на Ризеспор е в серия от 2 победи в първенството на Турция, а на своя стадион има успех в последната си среща.

Отборът на Аданаспор е с 4 загуби в първенството, а на чужд терен е с 2 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.