Обосновани Футболни Прогнози

Дюнкерк - Лез Ербиер

2 Март 2018 - 21:00
Дюнкерк
Лез Ербиер
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска ще се проведе двубоя от поредния кръг на футболното първенство в Лига Национал на Франция между съставите на Дюнкерк и Лез Ербиер. Дюнкерк приемат на домашния си стадион гостуващия футболен отбор на Лез Ербиер.

Накратко малко факти и статистика за предстоящата среща:

Дюнкерк

Дюнкерк са на 11-та позиция в таблицата с временното подреждане с 26 точки, събрани след 7 победи, 8 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 21 срещи имат голова разлика 28-27. У дома съставът е играл 11 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 4 загуби, при голова разлика 14-16.

В последните си 6 официални мача в Лига Национал тимът на Дюнкерк има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 9 получени гола.

Лез Ербиер

Гостуващият тим на Лез Ербиер е 15-ти в класирането с общ сбор от 24 точки, постигнати след 5 победи, 9 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 22 двубоя има отрицателна голова разлика 24-31. Като гост тимът е играл 10 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 3 загуби, отбелязал е 13 попадения в противниковата врата и е допуснал 16 гола в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Лез Ербиер е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7-7.

Дюнкерк - Лез Ербиер - директни срещи

В предишните 5 играни мача между двата състава, Дюнкерк има записанa 1 победа, отбора на Лез Ербиер има спечелени 2 победи, а 2 мача са завършили реми, при обща голова разлика 6-9. В предишните 2 срещи у дома с тима на Лез Ербиер, футболистите на Дюнкерк имат една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Дюнкерк има успех в предишния кръг в първенството на Франция, а на собствения си терен има неуспех в последната си среща.

Отборът на Лез Ербиер е с 2 последователни равни срещи в първенството, а на чужд терен е с 2 равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.