Обосновани Футболни Прогнози

По - Шамбли

16 Март 2018 - 21:00
По
Шамбли
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще се изиграе срещата между тимовете на По и Шамбли от поредния кръг на сезона в Франция в Лига Национал. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Шамбли на своя стадион.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен мач:

По

Домакините от По заемат 13-та позиция във временното класиране с 27 точки, постигнати след 6 победи, 9 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните 22 срещи имат положителна голова разлика 29-28. Като домакин По има 11 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 4 загуби, отбелязал е 16 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 15 попадения във вратата си.

В последните си 6 мача в първенството отборът на По има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 3-6.

Шамбли

Съставът на гостите от Шамбли е 16-ти в класирането с актив от 22 точки, постигнати след 5 победи, 7 равенства и 10 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 22 двубоя е успял да вкара 23 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 25 попадения в мрежата си. Като гост тимът е изиграл 11 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 4 загуби, реализирал е 10 гола в мрежата на своите домакини и е получил 13 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Шамбли са записали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 9 гола.

По - Шамбли - преки двубои

В предишните 3 играни сблъсъка между двата противника, По няма записана нито 1 победа, състава на Шамбли също няма постигната нито една победа, а в 3 мача двата съперника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 3-3. В предишната среща у дома с тима на Шамбли, Домакините от По нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от По е с 2 последователни поражения в първенството на Франция, а у дома е с 2 поредни загуби.

Съставът на гостите от Шамбли е с 3 последователни загуби в първенството, а на чужд терен има загуба в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.