Обосновани Футболни Прогнози

Албасете - Осасуна

11 Март 2018 - 19:00
Албасете
Осасуна
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще анализирам мача между отборите на Албасете и Осасуна от 30-ия кръг на футболното първенство в Сегунда Дивисион на Испания. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Осасуна на своя стадион.

Факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Албасете

Футболистите на отбора домакин се намират на 13-та позиция във временното подреждане със събрани 39 точки, натрупани след 10 победи, 9 равенства и 10 загуби от началото на сезона, като в изиграните 29 двубоя са успели да отбележат 26 гола в мрежата на противниците си и са получили 31 попадения в мрежата си. Като домакин съставът има 15 мача до момента, в които е записал 8 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 18-14.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Албасете е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6 вкарани и 3 получени гола.

Осасуна

Гостуващият състав на Осасуна е 7-ми в класирането с актив от 46 точки, записани след 12 победи, 10 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 29 двубоя е реализирал 32 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 24 попадения в своята мрежа. Навън отборът има 14 мача, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 5 загуби, вкарал е 11 гола в противниковата врата и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион играчите на Червените са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали 3 гола и са инкасирали 4 попадения.

Албасете - Осасуна - преки мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата състава, Албасете има спечелени 2 победи, а отбора на Осасуна има записани 3 успеха, при обща голова разлика 6-5. В предишните 2 срещи у дома срещу тима на Осасуна, футболистите на Албасете са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Албасете е с 2 поредни победи в първенството на Испания, а на своя стадион постигна победа в последния си мач.

Отборът на Осасуна има победа в предишния кръг в първенството на Испания, а далеч от дома допусна загуба в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.