Обосновани Футболни Прогнози

Челтнъм Таун - Нотс Каунти

6 Март 2018 - 21:45
Челтнъм Таун
Нотс Каунти
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.37
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща от 36-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Втора Лига на Англия между Челтнъм Таун и Нотс Каунти. Треньора на домакините извежда на Уадон Роад своите играчи срещу Нотс Каунти.

Време е за фактите за днешния двубой:

Челтнъм Таун

Играчите на Челтнъм Таун заемат 16-то място в класирането със събрани 40 точки, от 10 победи, 10 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 срещи са успели да отбележат 48 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 52 попадения в мрежата си. Като домакин Челтнъм Таун е изиграл 17 мача до момента, в които има 7 победи, 4 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 25-21.

В последните си 6 официални срещи в Втора Лига футболистите на Челтнъм Таун имат в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 8 гола.

Нотс Каунти

Гостуващият състав на Нотс Каунти е на 4-та позиция в таблицата с 61 точки, от 17 победи, 10 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 35 двубоя има положителна голова разлика 56-36. Навън тимът има 17 двубоя досега, в които има 5 победи, 6 равенства и 6 загуби, реализирал е 20 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 20 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Нотс Каунти са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вкарали 8 попадения и са получили 4 гола.

Челтнъм Таун - Нотс Каунти - преки двубои

В предишните 5 мача между двата тима, тимът на Челтнъм Таун не е спечелил нито една победа, отбора на Нотс Каунти е записал 4 победи, а в 1 мач двата тима са си поделили точките, при общо голово съотношение 5-14. В предишните 2 двубоя у дома с тима на Нотс Каунти, играчите на Челтнъм Таун нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините стигна до реми в последната си среща в шампионата на Англия, а при домакинствата си допусна поражение в предишния си двубой.

Тимът на гостите постигна победа в последния кръг в първенството на Англия, а на чужд терен има неуспех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.37 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.