Обосновани Футболни Прогнози

Балъкесирспор - Болуспор

7 Март 2018 - 18:00
Балъкесирспор
Болуспор
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между отборите на Балъкесирспор и Болуспор от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в ТФФ Първа Лига на Турция. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Болуспор на Балъкесир Ататюрк.

Факти и данни за предстоящия футболен мач:

Балъкесирспор

Домакините са на 10-то място в таблицата с актив от 36 точки, събрани след 11 победи, 6 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 25 двубоя имат положителна голова разлика 44-38. На собствения си стадион Балъкесир Ататюрк Балъкесирспор е играл 12 мача, в които има 6 победи, 4 равенства и 2 загуби, реализирал е 20 попадения във вратата на гостуващите състави и е получил 12 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в ТФФ Първа Лига съставът на Балъкесирспор е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 8-10.

Болуспор

Отборът на гостите от Болуспор се намира на 4-то място в таблицата с актив от 40 точки, събрани след 12 победи, 4 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 мача е отбелязал 38 попадения в противниковата врата и е инкасирал 24 гола в мрежата си. На чужд терен отборът е изиграл 13 мача досега, в които е записал 6 победи, 1 равенство и 6 загуби, при голова разлика 18-12.

В последните си 6 официални двубоя в ТФФ Първа Лига съставът на Болуспор е постигнал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 15 вкарани и 6 получени гола.

Балъкесирспор - Болуспор - преки мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата състава, тимът на Балъкесирспор има постигнати 4 успеха, а отбора на Болуспор е спечелил една победа, при обща голова разлика 16-7. В последните 2 двубоя у дома с Болуспор, Домакините от Балъкесирспор са записали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Балъкесирспор е в серия от 2 последователни успеха в Турция, а на своя стадион има победа в последната си среща.

Тимът на гостите е в серия от 2 победи в шампионата, а далеч от дома е с 2 поредни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.