Обосновани Футболни Прогнози

Кова Да Пиедаде - Насионал Мадейра

14 Март 2018 - 18:00
Кова Да Пиедаде
Насионал Мадейра
Прогноза: X2
Коефициент: 1.39
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от поредния кръг на шампионата в Сегунда Лига на Португалия между футболните състави на Кова Да Пиедаде и Насионал Мадейра. Кова Да Пиедаде излизат срещу противниковия футболен отбор на Насионал Мадейра на своя стадион.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Кова Да Пиедаде

Играчите на отбора домакин са 15-ти в таблицата с общ актив от 33 точки, записани след 9 победи, 6 равенства и 13 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 28 двубоя са успели да реализират 28 гола в противниковата врата и са инкасирали 34 гола в мрежата си. На собствения си стадион съставът на Кова Да Пиедаде е изиграл 14 двубоя, в които е записал 8 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 20-12.

В последните си 6 официални срещи в Сегунда Лига съставът на Кова Да Пиедаде е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7-12.

Насионал Мадейра

Отборът на гостите от Насионал Мадейра е 5-ти в класирането със събрани 46 точки, записани след 12 победи, 10 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 27 мача е отбелязал 51 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 35 попадения в мрежата си. Навън съставът е изиграл 13 двубоя, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 4 загуби, при голова разлика 24-21.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Насионал Мадейра са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са намъкнали на противника си 16 попадения и са допуснали 9 попадения.

Кова Да Пиедаде - Насионал Мадейра - преки мачове

В предишният двубой между двата съперника, съставът на Кова Да Пиедаде няма нито една победа, а тима на Насионал Мадейра има спечеленa една победа.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Кова Да Пиедаде допусна загуба в предишния кръг в Португалия, а у дома стигна до равенство в последната си среща.

Съставът на Насионал Мадейра е с 3 поредни победи в Португалия, а при визитите си записа равенство в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.39 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.