Обосновани Футболни Прогнози

Капфенберг - Вакер Инсбрук

29 Юли 2016 - 19:30
Капфенберг
Вакер Инсбрук
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от двубоя от 2-ия кръг на настоящето футболно първенство в Ерсте Лига на Австрия между футболните тимове на Капфенберг и Вакер Инсбрук.

Ето и фактите за предстоящия двубой:

Капфенберг

Домакините са втори в класирането с актив от 3 точки, след 1 победа от започването на новото първенство, като имат голова разлика 3-1. На своя стадион Франц Фекете отборът на Капфенберг е изиграл 1 двубой, в който има една победа, отбелязал е 3 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат само едно попадение във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Ерсте Лига тимът на Капфенберг има записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 12-8.

Вакер Инсбрук

Гостуващият състав на Вакер Инсбрук е на трета позиция в класирането с актив от 3 точки, след 1 победа от началото на новото първенство, като е вкарал 2 попадения и е допуснал 1 гола в мрежата си. На чужд терен съставът все още няма изиграна среща досега, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални срещи в Ерсте Лига отборът на Вакер Инсбрук е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 8 гола и са им вкарали 13 гола.

Капфенберг - Вакер Инсбрук - преки двубои

В последните 5 срещи между двата противника, Капфенберг е постигнал една победа, Вакер Инсбрук също е постигнал 1 победа, а в 3 срещи двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 6-8. В предишните 2 двубоя у дома срещу тима на Вакер Инсбрук, играчите на Капфенберг нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Капфенберг постигна победа в предишния си мач в шампионата на Австрия, а у дома постигна успех в предишния си мач.

Тимът на гостите постигна успех в предишната си среща в Австрия, а на чужд терен е с 2 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.