Обосновани Футболни Прогнози

Нутоден - Флекерьой

9 Юли 2016 - 17:00
Нутоден
Флекерьой
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
3 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои футболната среща от 14-ия кръг на настоящият футболен сезон в Втора Дивизия - Група 4 на Норвегия между тимовете на Нутоден и Флекерьой. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите играчи срещу гостуващите футболисти на Флекерьой.

Време е да предоставя информация за днешния двубой:

Нутоден

Нутоден се намират на 4-та позиция в таблицата с 23 точки, натрупани след 7 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните 13 двубоя имат голова разлика 29-21. Като домакин Нутоден е играл 7 мача, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 19 попадения в мрежата на своите гости и е допуснал 12 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Нутоден е постигнал 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 15 вкарани и 16 получени гола.

Флекерьой

Тимът на гостите от Флекерьой заема 14-та позиция в таблицата с актив от 3 точки, след една победа и 12 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 13 срещи има голова разлика 17-34. Навън тимът е играл 6 срещи, в които е записал 6 поредни поражения, отбелязал е 6 попадения във вратата на своите домакини и е получил 20 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Флекерьой е записал една победа и 5 загуби, при голова разлика 10-13.

Нутоден - Флекерьой - преки мачове

В предишната среща между двата противника, Нутоден е постигнал една победа, а отбора на Флекерьой не е записал нито една победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Нутоден е в серия от 3 поредни поражения в първенството на Норвегия, а у дома е в серия от 2 загуби.

Тимът на Флекерьой е в серия от 4 последователни загуби в първенството на Норвегия, а далеч от дома е с 4 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.