Обосновани Футболни Прогнози

Тинсет - Елверум

16 Юли 2016 - 17:00
Тинсет
Елверум
Прогноза: 2
Коефициент: 1.25
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между футболните състави на Тинсет и Елверум от поредния кръг на текущото футболно първенство в Норвегия в турнира Втора Дивизия - Група 2.

Ето и фактите за предстоящия футболен двубой:

Тинсет

Играчите на състава домакин са 14-ти в таблицата с актив от 5 точки, от една победа, 2 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 двубоя са реализирали 10 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 22 попадения във вратата си. Като домакин Тинсет е изиграл 5 срещи, в които има 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-8.

В предишните си 6 официални мача в Втора Дивизия - Група 2 отборът на Тинсет има на сметката си една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 4-9.

Елверум

Гостуващият отбор на Елверум е 1-ви във временното класиране със събрани 33 точки, след 11 победи и 1 загуба от започването на шампионата, като в изиграните общо 12 срещи е отбелязал 34 гола във вратата на противниците си и е получил 1 попадения във вратата си. На чужд терен съставът е играл 6 срещи до момента, в които има 5 победи и 1 загуба, отбелязал е 11 попадения в противниковата врата и е получил един гол във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Втора Дивизия - Група 2 тимът на Елверум е постигнал 5 победи и една загуба, при голова разлика 12-1.

Тинсет - Елверум - директни мачове

.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Тинсет допусна неуспех в предишната си среща в първенството, а на собствения си стадион постигна реми в предишната си среща.

Съставът на Елверум има победа в последния си мач в първенството, а далеч от дома допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.