Обосновани Футболни Прогнози

Марибор - Копер

17 Юли 2016 - 21:15
Марибор
Копер
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 37-ия кръг на шампионата в Словения в Първа Лига между футболните състави на Марибор и Копер. Марибор посрещат на Людски гостуващия футболен отбор на Копер.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Марибор

Футболистите на отбора домакин са втори във временното подреждане с актив от 68 точки, постигнати след 19 победи, 11 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 36 срещи имат голова разлика 78-37. Пред собствените си верни фенове отборът е изиграл 18 мача досега, в които има 8 победи, 6 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 43-25.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига футболистите на Виолетовите имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали 11 гола и са допуснали 10 гола.

Копер

Гостуващият отбор на Копер е 9-ти в класирането с актив от 40 точки, от 11 победи, 7 равенства и 18 загуби през сезона, като в изиграните общо 36 двубоя е отбелязал 40 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 54 попадения в мрежата си. При визитите си отборът е играл 18 срещи до момента, в които има 7 победи, 3 равенства и 8 загуби, вкарал е 19 попадения в противниковата врата и е получил 25 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Лига съставът на Канарчетата е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 7 получени гола.

Марибор - Копер - преки срещи

В предишните 5 играни срещи между двата съперника, тимът на Марибор е записал 2 успеха, отбора на Копер има записанa 1 победа, а 2 мача са завършили с равенство, при обща голова разлика 12-4. В предишните 2 срещи на своя терен с Канарчетата, Домакините от Марибор имат една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините от Марибор има неуспех в предишната си среща в Словения, а у дома е с 2 поредни загуби.

Тимът на Копер е в серия от 2 победи в първенството на Словения, а на чужд терен е в серия от 2 последователни успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.