Обосновани Футболни Прогнози

ФК Тосно - Мордовия Саранск

23 Юли 2016 - 17:00
ФК Тосно
Мордовия Саранск
Прогноза: 1
Коефициент: 2.10
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболните тимове на ФК Тосно и Мордовия Саранск от поредния кръг на първенството в Русия в Първа Дивизия. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу играчите на Мордовия Саранск.

Информацията за предстоящия футболен двубой:

ФК Тосно

ФК Тосно са на 7-ма позиция в таблицата с временното подреждане с 4 точки, след една победа и едно равенство, като отбора все още няма загуба от старта на първенството, като в изиграните 2 мача са реализирали 2 гола в противниковата врата и са допуснали 1 гола в мрежата си. Като домакин ФК Тосно е изиграл един двубой, в който има 1 равенство, при обща голова разлика 1-1.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия футболистите на ФК Тосно са записали 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 14-7.

Мордовия Саранск

Гостуващият тим на Мордовия Саранск се намира на 19-та позиция във временното класиране без спечелена точка, след 2 последователни загуби от старта на новото първенство, като в изиграните 2 двубоя е реализирал 0 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 3 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът е изиграл 2 двубоя до момента, в които е записал 2 поредни загуби, като все още не е реализирал нито едно попадение в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Мордовия Саранск са постигнали една победа и 5 загуби, като са вкарали в противниковата врата 4 гола и са инкасирали 9 гола от противниковите отбори.

ФК Тосно - Мордовия Саранск - преки срещи

.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от ФК Тосно има успех в предишната си среща в Русия, а при домакинствата си стигна до реми в последния си мач.

Тимът на гостите от Мордовия Саранск е в серия от 5 последователни поражения в Русия, а на чужд терен е в серия от 4 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.10 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.