Обосновани Футболни Прогнози

Динамо Москва - Балтика Калининград

27 Юли 2016 - 19:30
Динамо Москва
Балтика Калининград
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между Динамо Москва и Балтика Калининград от 4-ия кръг на шампионата в Първа Дивизия на Русия. Футболистите на Динамо Москва излизат срещу противниковия футболен отбор на Балтика Калининград на домашния си стадион Арена Химки.

Ето и информацията за предстоящия сблъсък:

Динамо Москва

полицаите са втори в таблицата с временното подреждане с актив от 7 точки, след 2 победи и едно равенство, като отбора все още не е допуснал загуба от старта на сезона, като в изиграните 3 двубоя са вкарали 6 гола в противниковата врата и са инкасирали 1 попадения в своята мрежа. Като домакин Динамо Москва е играл 2 мача, в които е записал 2 последователни победи, при голова разлика 6-1.

В предишните си 3 официални срещи в Първа Дивизия отборът на полицаите е записал 2 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, като са разписали 6 попадения и са допуснали 1 гола.

Балтика Калининград

Тимът на гостите от Балтика Калининград е на 8-мо място във временното класиране с актив от 6 точки, след 2 победи и 1 загуба от началото на първенството, като в изиграните 3 мача е успял да вкара 2 попадения в противниковата врата и е допуснал 1 попадения в мрежата си. Като гост тимът все още не е изиграл нито една среща до момента, като все още не се е разписал във вратата на противниците си и все още не е допуснал нито едно попадение във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия съставът на Балтика Калининград има в актива си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 2-9.

Динамо Москва - Балтика Калининград - преки двубои

.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на Динамо Москва постигна победа в предишния кръг в първенството, а на собствения си стадион е с 2 поредни успеха.

Тимът на Балтика Калининград допусна загуба в последния си двубой в първенството, а като гост е с 3 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.