Обосновани Футболни Прогнози

Мялби - Утсиктенс

3 Юли 2016 - 18:00
Мялби
Утсиктенс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между футболистите на Мялби и Утсиктенс от 12-ия кръг на шампионата в Първа Дивизия - Юг на Швеция. Мялби посрещат на Страндвален гостуващия отбор на Утсиктенс.

Факти и данни за предстоящия футболен мач:

Мялби

Домакините са на 11-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 11 точки, след 2 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 11 двубоя са успели да вкарат 9 гола в противниковата врата и са получили 13 гола в мрежата си. Като домакин Мялби е изиграл 5 мача до момента, в които има една победа, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-8.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Юг тимът на Мялби има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, като са вкарали 3 попадения и са получили 9 попадения.

Утсиктенс

Отборът на гостите от Утсиктенс е на 6-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 16 точки, след 4 победи, 4 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 11 срещи е реализирал 15 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 14 попадения в своята врата. Навън тимът е играл 5 срещи досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 5-4.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Утсиктенс имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 8 получени гола.

Мялби - Утсиктенс - преки срещи

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините стигна до равенство в последния кръг в шампионата на Швеция, а при домакинствата си има загуба в предишната си среща.

Отборът на гостите има загуба в последния кръг в шампионата, а като гост постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.