Обосновани Футболни Прогнози

Нант - Монако

28 Февруари 2016 - 15:00
Нант
Монако
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще разгледам футболния двубой между футболните тимове на Нант и Монако от 28-ия кръг на футболния шампионат в Франция в Лига 1. Футболистите на Нант приемат на своя стадион гостуващия отбор на Монако.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешния двубой:

Нант

Нант са 6-ти във временното подреждане с актив от 39 точки, от 10 победи, 9 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 срещи са успели да отбележат 26 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 24 попадения в мрежата си. У дома тимът на Нант е играл 13 двубоя, в които има 6 победи, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 16-13.

В последните си 6 официални срещи в Лига 1 играчите на Канарчетата са постигнали 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 6 гола.

Монако

Гостуващият състав на Монако се намира на втора позиция в класирането с 49 точки, постигнати след 13 победи, 10 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 27 двубоя е отбелязал 40 попадения във вратата на съперниците си и е получил 30 попадения в мрежата си. Навън отборът има 13 мача досега, в които е записал 6 победи, 5 равенства и 2 загуби, вкарал е 20 попадения в противниковата мрежа и е получил 18 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига 1 играчите на Монако имат записани 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 11 вкарани и 5 получени гола.

Нант - Монако - преки двубои

В предишните 5 срещи между двата отбора, Канарчетата не е спечелил нито една победа, а отбора на Монако има спечелени 5 успеха, при общо голово съотношение 1-7. В предишните 2 мача у дома с Монако, играчите на Нант нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Нант постигна успех в предишната си среща в шампионата, а у дома е с 2 последователни победи.

Тимът на Монако постигна успех в последната си среща в Франция, а далеч от дома постигна реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.