Обосновани Футболни Прогнози

Фортуна Кьолн - Веен Висбаден

20 Февруари 2016 - 15:00
Фортуна Кьолн
Веен Висбаден
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
4 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от поредния кръг на сезона в Германия в турнира Трета Лига между футболните отбори на Фортуна Кьолн и Веен Висбаден. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Судщадион своите футболисти срещу Веен Висбаден.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия мач:

Фортуна Кьолн

Футболистите на тима домакин заемат 10-то място в таблицата с общ сбор от 33 точки, записани след 9 победи, 6 равенства и 10 загуби от старта на сезона, като в изиграните 25 двубоя имат голова разлика 39-43. У дома съставът на Фортуна Кьолн е изиграл 12 мача, в които е записал 7 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 27-20.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Фортуна Кьолн има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 5 гола.

Веен Висбаден

Съставът на гостите от Веен Висбаден е 11-ти в класирането с 31 точки, записани след 6 победи, 13 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 25 двубоя има голова разлика 28-28. На чужд терен отборът е изиграл 13 срещи до момента, в които е записал 1 победа, 6 равенства и 6 загуби, отбелязал е 6 попадения в противниковата врата и е получил 17 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Трета Лига футболистите на Веен Висбаден са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са отбелязали в противниковата мрежа 5 попадения и са получили 2 попадения от противниковите тимове.

Фортуна Кьолн - Веен Висбаден - директни срещи

В последните 3 срещи между двата съперника, Фортуна Кьолн има спечелени 2 успеха, а отбора на Веен Висбаден е постигнал 1 победа, при обща голова разлика 3-4. В предишната среща на своя терен срещу състава на Веен Висбаден, футболистите на Фортуна Кьолн са постигнали 1 победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Фортуна Кьолн записа равенство в последния кръг в първенството, а у дома има загуба в последната си среща.

Тимът на гостите от Веен Висбаден стигна до реми в последния си мач в първенството, а при гостуванията си допусна загуба в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.