Обосновани Футболни Прогнози

Фоджа - Матера

15 Февруари 2016 - 19:00
Фоджа
Матера
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
2 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се играе футболната среща от поредния кръг на футболното първенство в Италия в Лега Про Група С - Юг между футболните отбори на Фоджа и Матера.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящия сблъсък:

Фоджа

Футболистите на състава домакин се намират на първа позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 40 точки, постигнати след 11 победи, 7 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 21 двубоя имат положителна голова разлика 31-12. Пред своите винаги подкрепящи го привърженици съставът на Фоджа е играл 11 мача до момента, в които има 6 победи, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 17-7.

В предишните си 6 официални срещи в Лега Про Група С - Юг отборът на Фоджа има записани 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 10-4.

Матера

Гостуващият тим на Матера е на 6-то място в таблицата с 32 точки, натрупани след 9 победи, 7 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя е отбелязал 24 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 15 попадения в мрежата си. Като гост съставът има 11 двубоя досега, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 17-11.

В предишните си 6 официални срещи в Лега Про Група С - Юг тимът на Матера има в актива си 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са реализирали 10 гола и са им вкарали 4 гола.

Фоджа - Матера - преки двубои

В последните 3 изиграни двубоя между двата отбора, Фоджа има записанa 1 победа, отбора на Матера няма постигната нито 1 победа, а 2 мача са завършили с равенство, при общо голово съотношение 6-3. В предишната среща пред своите привърженици с Матера, футболистите на Фоджа нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините има победа в последния си мач в Италия, а на собствения си стадион е в серия от 3 поредни равенствa.

Съставът на Матера постигна успех в предишния си мач в шампионата, а като гост допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.