Обосновани Футболни Прогнози

Шефилд Уензди - Бърнли

2 Февруари 2016 - 21:45
Шефилд Уензди
Бърнли
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да се спра на срещата от 29-ия кръг на футболното първенство в Англия в Чемпиъншип между Шефилд Уензди и Бърнли. Треньора на домакините извежда на Хилзбъро Стейдиъм своите играчи срещу гостуващите футболисти на Бърнли.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

Шефилд Уензди

Домакините са на 7-ма позиция в таблицата с временното подреждане със събрани 46 точки, натрупани след 12 победи, 10 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 28 мача са вкарали 42 попадения в противниковата врата и са получили 31 попадения в мрежата си. Като домакин Шефилд Уензди има 14 мача, в които е записал 9 победи, 4 равенства и 1 загуба, реализирал е 27 гола във вратата на гостуващите отбори и е позволил да му вкарат 12 гола във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Чемпиъншип тимът на Шефилд Уензди има в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 10-4.

Бърнли

Гостуващият отбор на Бърнли заема трета позиция в таблицата с временното класиране с 51 точки, постигнати след 14 победи, 9 равенства и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 28 срещи е успял да отбележи 46 гола в противниковата врата и е допуснал 25 гола в мрежата си. Навън отборът има 14 мача досега, в които е записал 5 победи, 6 равенства и 3 загуби, при голова разлика 17-13.

В предишните си 6 официални срещи в Чемпиъншип отборът на Бърнли е записал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са записали в вратата на съперниците си 16 попадения и са получили 5 попадения от противниковите футболни отбори.

Шефилд Уензди - Бърнли - директни двубои

В предишните 5 срещи между двата противника, Шефилд Уензди няма постигната нито една победа, отбора на Бърнли е постигнал 3 победи, а в 2 двубоя двата тима са завършили наравно, при обща голова разлика 6-11. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу Бърнли, Домакините от Шефилд Уензди нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на Шефилд Уензди постигна реми в предишната си среща в Англия, а при домакинствата си е с 4 успеха.

Тимът на Бърнли е в серия от 3 последователни победи в първенството, а при визитите си е в серия от 2 последователни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.