Обосновани Футболни Прогнози

Газелек Аячо - Гингам

6 Февруари 2016 - 21:00
Газелек Аячо
Гингам
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
0 - 0
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от футболната среща между Газелек Аячо и Гингам от поредния кръг на футболния сезон в Лига 1 на Франция. Треньора на домакините Тиери Лорей извежда на домашния си стадион Стад Анж Казанова своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Гингам.

Време е да предоставя информация за предстоящия сблъсък:

Газелек Аячо

Играчите на състава домакин са 17-ти във временното подреждане с общ сбор от 26 точки, от 6 победи, 8 равенства и 10 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 24 срещи са успели да отбележат 25 попадения в противниковата врата и са получили 34 гола във вратата си. У дома Газелек Аячо има 11 мача досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 3 загуби, отбелязал е 14 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 16 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Газелек Аячо имат записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са отбелязали в мрежата на своите противници 7 попадения и са инкасирали 13 попадения от противниковите отбори.

Гингам

Гостуващият тим на Гингам е 13-ти в таблицата с актив от 30 точки, натрупани след 8 победи, 6 равенства и 10 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 24 двубоя има отрицателна голова разлика 26-30. На чужд терен тимът има 12 срещи досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 6-16.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Гингам са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 9-5.

Газелек Аячо - Гингам - преки срещи

В последният сблъсък между двата противника, Газелек Аячо няма нито една победа, а Гингам е спечелил една победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Газелек Аячо е с 3 загуби в Франция, а на собствения си терен има поражение в предишния си мач.

Тимът на Гингам е в серия от 3 успеха в шампионата на Франция, а далеч от дома има успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.