Обосновани Футболни Прогнози

Леванте - Хетафе

19 Февруари 2016 - 21:30
Леванте
Хетафе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 25-ия кръг на настоящето футболно първенство в Испания в турнира Примера Дивисион между футболните отбори на Леванте и Хетафе. Треньорът на домакините Руби извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Хетафе на домашния си терен.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящата футболна среща:

Леванте

Играчите на тима домакин са 20-ти във временното подреждане с актив от 17 точки, събрани след 4 победи, 5 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 срещи имат голова разлика 21-45. У дома отборът е играл 12 срещи до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 12-19.

В предишните си 6 официални мача в Примера Дивисион футболистите на Леванте са записали 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 9-14.

Хетафе

Отборът на гостите от Хетафе се намира на 13-та позиция в класирането с 26 точки, постигнати след 7 победи, 5 равенства и 12 загуби от началото на първенството, като в изиграните 24 срещи е вкарал 26 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 36 попадения в собствената мрежа. На чужд терен съставът е играл 11 срещи, в които има една победа, 2 равенства и 8 загуби, вкарал е 9 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 27 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион играчите на Ел Гета са записали 2 победи и 4 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 9 гола.

Леванте - Хетафе - преки двубои

В последните 5 мача между двата отбора, Леванте има спечеленa една победа, Хетафе е записал 2 успеха, а в 2 срещи двата противника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 2-5. В предишните 2 срещи на своя терен с Хетафе, играчите на Леванте нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините е с 3 последователни загуби в шампионата на Испания, а у дома допусна поражение в последния си мач.

Тимът на гостите е в серия от 4 последователни загуби в първенството на Испания, а на чужд терен е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.