Обосновани Футболни Прогнози

Гримсби Таун - Боръм Ууд

13 Февруари 2016 - 17:00
Гримсби Таун
Боръм Ууд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 31-ия кръг на настоящето първенство в Конференция на Англия между футболистите на Гримсби Таун и Боръм Ууд. Гримсби Таун излизат срещу играчите на Боръм Ууд на домашния си стадион.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Гримсби Таун

Играчите на отбора домакин са на трето място в класирането с актив от 58 точки, от 16 победи, 10 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните 30 двубоя имат голова разлика 61-24. На домашна сцена тимът на Гримсби Таун има 16 мача до момента, в които има 10 победи, 4 равенства и 2 загуби, вкарал е 38 попадения в противниковата врата и е допуснал 13 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Конференция тимът на Гримсби Таун има на сметката си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 14-3.

Боръм Ууд

Гостуващият състав на Боръм Ууд се намира на 21-ва позиция в класирането с 28 точки, постигнати след 6 победи, 10 равенства и 14 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 30 двубоя има голова разлика 25-33. При гостуванията си съставът е играл 13 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 6 загуби, вкарал е 11 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Боръм Ууд имат записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 2 гола и получени 4 гола.

Гримсби Таун - Боръм Ууд - директни срещи

В последният двубой между двата тима, тимът на Гримсби Таун е спечелил една победа, а отбора на Боръм Ууд няма спечелена нито 1 победа.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Гримсби Таун постигна успех в предишния кръг в шампионата на Англия, а у дома има победа в предишния си двубой.

Тимът на гостите има поражение в последния кръг в първенството на Англия, а далеч от дома записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.