Обосновани Футболни Прогнози

Асуан - Смоуха

25 Декември 2015 - 14:30
Асуан
Смоуха
Прогноза: X2
Коефициент: 1.30
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от 10-ия кръг на първенството в Висша Лига на Египет между футболните тимове на Асуан и Смоуха. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу футболистите на Смоуха.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящата среща:

Асуан

Домакините от Асуан са 14-ти в класирането с актив от 7 точки, след една победа, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 мача са вкарали 10 гола във вратата на противниците си и са допуснали 13 гола в мрежата си. У дома тимът на Асуан е изиграл 4 срещи, в които има една победа, 2 равенства и една загуба, отбелязал е 4 гола в противниковата мрежа и е получил 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига съставът на Асуан е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 9-11.

Смоуха

Тимът на гостите от Смоуха е 6-ти в класирането с актив от 15 точки, натрупани след 4 победи, 3 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните 9 срещи е успял да вкара 12 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 гола в своята мрежа. Като гост тимът има 4 двубоя досега, в които е записал 3 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 6-2.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига футболистите на Смоуха имат в актива си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 11-4.

Асуан - Смоуха - директни мачове

.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините има загуба в предишния кръг в първенството на Египет, а при домакинствата си има успех в предишния си двубой.

Съставът на гостите е в серия от 2 поредни победи в Египет, а на чужд терен е с 2 последователни успеха.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.