Обосновани Футболни Прогнози

Макълсфийлд Таун - Ийстли

8 Декември 2015 - 21:45
Макълсфийлд Таун
Ийстли
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между съставите на Макълсфийлд Таун и Ийстли от 24-ия кръг на текущият футболен сезон в Конференция на Англия. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу играчите на Ийстли.

Информацията за днешния двубой:

Макълсфийлд Таун

Макълсфийлд Таун са 9-ти във временното подреждане с актив от 38 точки, от 12 победи, 2 равенства и 10 загуби от започването на сезона, като в изиграните 24 срещи имат голова разлика 39-28. На домашна сцена Макълсфийлд Таун е играл 11 двубоя, в които има 7 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 18-8.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Макълсфийлд Таун има в актива си 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 14 вкарани и 8 получени гола.

Ийстли

Гостуващият тим на Ийстли се намира на 8-мо място в класирането с актив от 40 точки, от 12 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 мача има голова разлика 36-28. На чужд терен отборът има 11 мача досега, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 21 попадения в противниковата врата и е получил 12 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Конференция играчите на Ийстли са постигнали 4 победи, едно равенство и една загуба, като са записали в мрежата на своите противници 10 гола и са получили 5 попадения от играчите на противниците си.

Макълсфийлд Таун - Ийстли - директни мачове

В предишните 3 изиграни срещи между двата тима, Макълсфийлд Таун е записал една победа, а отбора на Ийстли е спечелил 2 успеха, при обща голова разлика 2-5. В последната среща пред своите привърженици срещу състава на Ийстли, футболистите на Макълсфийлд Таун са постигнали 1 победа.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Макълсфийлд Таун допусна поражение в последния кръг в първенството, а на собствения си стадион е с 4 последователни победи.

Отборът на гостите има успех в предишната си среща в Англия, а на чужд терен е в серия от 2 последователни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.