Обосновани Футболни Прогнози

Витория Гимараеш Б - Портимонензе

2 Декември 2015 - 17:00
Витория Гимараеш Б
Портимонензе
Прогноза: X2
Коефициент: 1.42
0 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се играе футболния мач между футболните тимове на Витория Гимараеш Б и Портимонензе от 18-ия кръг на футболния сезон в Португалия в турнира Сегунда Лига.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия сблъсък:

Витория Гимараеш Б

Футболистите на Витория Гимараеш Б се намират на 17-та позиция във временното класиране с 21 точки, натрупани след 5 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи имат отрицателна голова разлика 17-20. На домашна сцена тимът на Витория Гимараеш Б е играл 9 мача досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 6 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 8 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Витория Гимараеш Б е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 5-4.

Портимонензе

Гостуващият състав на Портимонензе е на 5-та позиция във временното класиране с актив от 28 точки, постигнати след 7 победи, 7 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 17 срещи е успял да реализира 25 гола във вратата на противниците си и е получил 22 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома тимът е играл 9 мача досега, в които има 4 победи, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 16-13.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Портимонензе е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 9 гола.

Витория Гимараеш Б - Портимонензе - преки мачове

В предишните 4 изиграни мача между двата отбора, Витория Гимараеш Б е записал 1 победа, отбора на Портимонензе също е записал една победа, а в 2 мача двата тима са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 6-6. В последните 2 мача у дома срещу състава на Портимонензе, играчите на Витория Гимараеш Б са записали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на Витория Гимараеш Б има неуспех в последната си среща в първенството, а на своя стадион има неуспех в предишния си двубой.

Отборът на гостите има победа в предишния си мач в шампионата, а при визитите си постигна реми в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.42 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.