Обосновани Футболни Прогнози

Кремонезе - Читадела

20 Декември 2015 - 18:30
Кремонезе
Читадела
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на настоящето първенство в Лега Про Група А - Север на Италия между съставите на Кремонезе и Читадела. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Читадела на.

Факти и данни за предстоящата среща:

Кремонезе

Кремонезе заемат 10-то място в таблицата с 22 точки, след 5 победи, 7 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 15 мача имат положителна голова разлика 15-12. На домашна сцена Кремонезе е изиграл 7 мача до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 1 загуба, отбелязал е 10 гола в противниковата врата и е допуснал 7 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални мача в Лега Про Група А - Север играчите на Кремонезе имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са отбелязали 5 попадения и са допуснали 4 попадения.

Читадела

Гостуващият тим на Читадела се намира на втора позиция в класирането с 29 точки, след 8 победи, 5 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 15 мача е успял да реализира 21 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 14 гола в собствената мрежа. Като гост тимът има 7 мача, в които има 3 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 10-7.

В последните си 6 официални двубоя в Лега Про Група А - Север играчите на Читадела имат записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7-6.

Кремонезе - Читадела - директни двубои

.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Кремонезе има неуспех в последната си среща в първенството на Италия, а у дома е в серия от 2 последователни равенствa.

Отборът на гостите допусна загуба в последния кръг в шампионата, а като гост постигна успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.