Обосновани Футболни Прогнози

Ница - Пари Сент Жермен

4 Декември 2015 - 21:30
Ница
Пари Сент Жермен
Прогноза: 2
Коефициент: 1.44
0 - 3
позната футболни прогнози

Днес мисля да дам прогноза за футболния мач от 17-ия кръг на първенството в Франция в турнира Лига 1 между тимовете на Ница и Пари Сент Жермен. Ница приемат на Стад дьо Рей гостуващия футболен отбор на Пари Сент Жермен.

Накратко информацията за днешния сблъсък:

Ница

Домакините са 5-ти в класирането с общ сбор от 25 точки, от 7 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 16 срещи имат голова разлика 30-19. На своя терен Ница е играл 7 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 13-7.

В последните си 6 официални мача в Лига 1 играчите на Ница имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 4 получени гола.

Пари Сент Жермен

Гостуващият състав на Пари Сент Жермен е лидер в таблицата с временното подреждане с актив от 42 точки, след 13 победи и 3 равенства, като отбора все още не е допуснал загуба от началото на шампионата, като в изиграните 16 срещи е отбелязал 37 попадения в противниковата врата и е инкасирал 8 гола във вратата си. Навън съставът е играл 9 двубоя досега, в които е записал 7 победи, 2 равенства и все още няма поражение навън, при обща голова разлика 15-3.

В предишните си 6 официални мача в Лига 1 футболистите на Пари Сент Жермен са записали 5 победи, едно равенство и нито една загуба, като са реализирали 16 попадения и са им вкарали 3 попадения.

Ница - Пари Сент Жермен - преки двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата състава, Ница не е спечелил нито една победа, а отбора на Пари Сент Жермен е постигнал 5 успеха, при обща голова разлика 2-11. В последните 2 срещи пред своите привърженици с отбора на Парижаните, играчите на Ница нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините записа реми в предишния кръг в шампионата, а при домакинствата си постигна победа в последния си двубой.

Съставът на Пари Сент Жермен постигна реми в предишния си мач в първенството на Франция, а на чужд терен записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.