Обосновани Футболни Прогнози

Кристъл Палас - Саутхямптън

12 Декември 2015 - 17:00
Кристъл Палас
Саутхямптън
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между тимовете на Кристъл Палас и Саутхямптън от 16-ия кръг на текущият шампионат в Премиършип на Англия. Кристъл Палас излизат срещу гостуващите футболисти на Саутхямптън на Селхърст Парк.

Стига приказки време е за статистиката за днешната среща:

Кристъл Палас

Домакините от Кристъл Палас са на 6-то място в класирането с 23 точки, след 7 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 15 двубоя имат голова разлика 20-15. Като домакин съставът на Кристъл Палас е изиграл 8 срещи досега, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 4 загуби, реализирал е 11 гола в противниковата врата и е получил 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Кристъл Палас са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-5.

Саутхямптън

Гостуващият отбор на Саутхямптън е 12-ти във временното подреждане с 21 точки, от 5 победи, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 15 мача е успял да реализира 21 попадения и е позволил да му отбележат 18 гола в собствената врата. Далеч от дома отборът има 7 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 4 равенства и една загуба, отбелязал е 8 гола в противниковата врата и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Саутхямптън са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-6.

Кристъл Палас - Саутхямптън - директни срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, Кристъл Палас не е спечелил нито една победа, състава на Саутхямптън е записал 4 успеха, а една среща е завършил наравно, при обща голова разлика 3-9. В последните 2 срещи у дома с Саутхямптън, Домакините от Кристъл Палас нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Кристъл Палас постигна равенство в предишния си двубой в първенството, а на собствения си терен постигна победа в последната си среща.

Тимът на гостите от Саутхямптън постигна равенство в предишния кръг в шампионата на Англия, а на чужд терен има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.