Обосновани Футболни Прогнози

Согндал - Левангер

30 Април 2015 - 19:00
Согндал
Левангер
Прогноза: 1
Коефициент: 1.41
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днеска ще се състои футболната среща от поредния кръг на футболния сезон в Норвегия в Адеколиген между отборите на Согндал и Левангер.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Согндал

Домакините заемат трето място в класирането с 10 точки, след 3 победи и 1 равенство, като състава все още не е допуснал загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 4 двубоя са успели да реализират 7 попадения и са получили 3 гола в мрежата си. На своя стадион Фосхаугане Кампус съставът е изиграл 2 двубоя, в които има само победи, отбелязал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 2 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Согндал са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са отбелязали 9 гола и са допуснали 6 гола.

Левангер

Тимът на гостите от Левангер е 15-ти във временното подреждане с общ актив от 2 точки, след 2 равенства и 2 загуби от започването на първенството, като все още гони първата си победа, като в изиграните 4 двубоя има голова разлика 2-9. На чужд терен отборът е играл 2 двубоя, в които е записал едно равенство и една загуба и все още са без победа навън, при голова разлика 2-7.

В последните си 4 официални мача в Адеколиген футболистите на Левангер са записали 2 равенства и 2 загуби и нямат нито една победа, като са вкарали в вратата на своите съперници 2 гола и са допуснали 9 попадения от своите противници.

Согндал - Левангер - директни мачове

.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на Согндал е с 2 поредни успеха в първенството на Норвегия, а на собствения си терен е в серия от 2 последователни успеха.

Отборът на Левангер е с 2 поредни равни срещи в шампионата, а далеч от дома записа реми в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.41 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.