Обосновани Футболни Прогнози

Аталанта - Емполи

26 Април 2015 - 13:30
Аталанта
Емполи
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между футболистите на Аталанта и Емполи от поредния кръг на футболния сезон в Серия А на Италия. Треньора на домакините Едуардо Рея извежда на домашния си терен своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Емполи.

Ето и статистиката за предстоящия футболен мач:

Аталанта

Домакините заемат 17-та позиция в класирането с общ сбор от 30 точки, от 6 победи, 12 равенства и 13 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 31 двубоя имат голова разлика 27-42. Пред своите верни фенове отборът е играл 15 мача, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 6 загуби, отбелязал е 17 гола във вратата на своите гости и е получил 23 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Серия А тимът на Ла Деа има в актива си една победа, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 5 вкарани и 5 получени гола.

Емполи

Съставът на гостите от Емполи е 16-ти във временното класиране с 34 точки, постигнати след 6 победи, 16 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 31 срещи е отбелязал 32 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 38 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът е изиграл 15 двубоя досега, в които е записал една победа, 9 равенства и 5 загуби, реализирал е 13 гола в противниковата врата и е допуснал 22 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия А футболистите на Емполи имат на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали 7 гола и са получили 11 гола.

Аталанта - Емполи - директни срещи

В последните 5 сблъсъка между двата противника, Ла Деа има записани 2 успеха, състава на Емполи има записанa една победа, а 2 двубоя са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 5-3. В последните 2 срещи на своя стадион срещу отбора на Емполи, Домакините от Аталанта са постигнали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на Аталанта записа равенство в последния кръг в първенството на Италия, а на собствения си стадион има успех в последния си мач.

Отборът на гостите стигна до реми в предишния си мач в шампионата на Италия, а при визитите си е с 2 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.