Обосновани Футболни Прогнози

Авранш - Амиен

7 Април 2015 - 21:00
Авранш
Амиен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между тимовете на Авранш и Амиен от 28-ия кръг на футболния шампионат в Франция в Лига Национал. Футболистите на Авранш излизат срещу гостуващия отбор на Амиен на домашния си стадион Стад Рене Феноулиер.

Накратко малко факти и статистика за днешния мач:

Авранш

Играчите на Авранш са 10-ти във временното класиране с общ актив от 37 точки, натрупани след 10 победи, 7 равенства и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните 26 двубоя имат положителна голова разлика 33-29. Като домакин тимът е играл 12 срещи до момента, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 16-13.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига Национал футболистите на Авранш имат записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 3 попадения и са им вкарали 7 попадения.

Амиен

Гостуващият тим на Амиен е на 9-то място в класирането с общ актив от 38 точки, записани след 10 победи, 8 равенства и 8 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 26 двубоя е успял да вкара 38 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 34 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е играл 12 срещи досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 6 загуби, отбелязал е 14 гола в мрежата на съперниците си и е допуснал 18 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Амиен са постигнали 4 победи, едно равенство и една загуба, като са вкарали в вратата на противниците си 10 попадения и са получили 6 попадения от противниковите отбори.

Авранш - Амиен - директни срещи

.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на Авранш има победа в предишния кръг в първенството на Франция, а на собствения си стадион има победа в предишния си мач.

Отборът на Амиен постигна победа в предишния кръг в първенството, а като гост допусна загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.