Обосновани Футболни Прогнози

Сандхаузен - Карлсруе

17 Април 2015 - 19:30
Сандхаузен
Карлсруе
Прогноза: X2
Коефициент: 1.25
0 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се опитам да анализирам футболната среща между отборите на Сандхаузен и Карлсруе от 29-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Втора Бундеслига на Германия.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия двубой:

Сандхаузен

Домакините от Сандхаузен са на 8-мо място във временното класиране с актив от 36 точки, натрупани след 9 победи, 9 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 мача имат отрицателна голова разлика 26-31. Като домакин Сандхаузен е играл 14 срещи, в които е записал 4 победи, 6 равенства и 4 загуби, реализирал е 10 гола във вратата на своите гости и е получил 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Сандхаузен са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 8 вкарани и 5 получени гола.

Карлсруе

Гостуващият състав на Карлсруе е на 4-та позиция във временното подреждане със събрани 48 точки, натрупани след 12 победи, 12 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 28 мача има голова разлика 39-21. Далеч от дома съставът е изиграл 14 срещи досега, в които е записал 7 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 24-16.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Ка Ес Це имат записани 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, като са реализирали 9 попадения и са получили 4 гола.

Сандхаузен - Карлсруе - директни двубои

В предишните 3 играни мача между двата отбора, Сандхаузен няма нито 1 победа, състава на Карлсруе е постигнал една победа, а 2 двубоя са завършили наравно, при обща голова разлика 3-4. В предишната среща пред своите фенове срещу тима на Карлсруе, Домакините от Сандхаузен нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на Сандхаузен постигна успех в последната си среща в Германия, а у дома постигна реми в предишния си двубой.

Тимът на гостите има победа в предишния кръг в Германия, а при визитите си стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.