Обосновани Футболни Прогнози

Ним - Клермонт Фут

10 Април 2015 - 21:00
Ним
Клермонт Фут
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 1
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще се спра на футболния мач между Ним и Клермонт Фут от 31-ия кръг на шампионата в Франция в турнира Лига 2.

Предоставям факти и статистика за днешния футболен мач:

Ним

Футболистите на домакините са на 9-та позиция във временното класиране с актив от 44 точки, постигнати след 12 победи, 8 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 двубоя са отбелязали 39 попадения и са получили 43 попадения в своята мрежа. Пред своите верни фенове Ним е играл 15 двубоя, в които има 7 победи, 6 равенства и 2 загуби, реализирал е 24 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 17 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Ним е записал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 8 гола.

Клермонт Фут

Отборът на гостите от Клермонт Фут е 14-ти във временното подреждане с общ сбор от 35 точки, натрупани след 8 победи, 11 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 двубоя е вкарал 38 гола в противниковата врата и е допуснал 43 попадения в собствената мрежа. На чужд терен съставът е играл 15 мача, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 9 загуби, вкарал е 14 попадения в противниковата врата и е получил 25 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига 2 съставът на Клермонт Фут е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 8 гола.

Ним - Клермонт Фут - директни двубои

В последните 5 мача между двата отбора, Ним е постигнал една победа, отбора на Клермонт Фут има записани 3 успеха, а в 1 двубой двата съперника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 5-7. В последните 2 мача пред своите фенове срещу Клермонт Фут, Домакините от Ним имат една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините допусна поражение в последния кръг в първенството, а на собствения си терен е с 3 успеха.

Тимът на Клермонт Фут е в серия от 2 последователни успеха в шампионата, а на чужд терен има успех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.