Обосновани Футболни Прогнози

Реджиана - Пиза

8 Април 2015 - 21:45
Реджиана
Пиза
Прогноза: X2
Коефициент: 1.29
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от 34-ия кръг на настоящето футболно първенство в Италия в турнира Лега Про Група B - Център между футболистите на Реджиана и Пиза.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешната среща:

Реджиана

Играчите на домакините са 3-ти във временното класиране с актив от 55 точки, постигнати след 15 победи, 10 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 мача имат положителна голова разлика 43-25. Като домакин отборът има 15 мача, в които има 10 победи, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 25-7.

В предишните си 6 официални срещи в Лега Про Група B - Център съставът на Реджиана е постигнал 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, като са разписали в противниковата мрежа 7 гола и са допуснали 4 гола от футболистите на съперниците си.

Пиза

Гостуващият отбор на Пиза се намира на 5-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 51 точки, събрани след 14 победи, 9 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 мача е реализирал 35 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 24 попадения в мрежата си. Навън отборът има 16 срещи, в които е записал 7 победи, 5 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 20-13.

В предишните си 6 официални срещи в Лега Про Група B - Център съставът на Пиза е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 4 попадения и са получили 6 гола.

Реджиана - Пиза - преки мачове

В предишният мач между двата отбора, тимът на Реджиана не е записал нито една победа, отбора на Пиза също няма нито една победа, а в един двубой двата съперника са си поделили точките.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините е в серия от 3 равни срещи в шампионата на Италия, а при домакинствата си записа реми в предишния си мач.

Съставът на гостите от Пиза постигна успех в предишната си среща в шампионата на Италия, а на чужд терен постигна победа в предишния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.