Обосновани Футболни Прогнози

Лече - Фоджа

19 Април 2015 - 17:00
Лече
Фоджа
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между футболистите на Лече и Фоджа от 35-ия кръг на текущото първенство в Лега Про Група С - Юг на Италия. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу Фоджа.

Факти и данни за предстоящия футболен мач:

Лече

Футболистите на Лече са 6-ти в таблицата с актив от 57 точки, след 17 победи, 6 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 34 двубоя имат голова разлика 43-30. Пред своите фенове отборът на Лече е изиграл 17 мача до момента, в които има 13 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 28-10.

В предишните си 6 официални мача в Лега Про Група С - Юг играчите на Вълците имат записани 2 победи и 4 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 5 гола.

Фоджа

Гостуващият тим на Фоджа е 5-ти във временното класиране с общ сбор от 57 точки, записани след 15 победи, 13 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните 34 двубоя е вкарал 56 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 33 гола в собствената врата. Като гост съставът е изиграл 17 мача, в които е записал 7 победи, 5 равенства и 5 загуби, вкарал е 31 попадения във вратата на приемащите го тимове и е допуснал 24 попадения в собствената врата.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Фоджа има в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са разписали 10 гола и са инкасирали 7 гола.

Лече - Фоджа - преки двубои

В последният мач между двата състава, отборът на Лече няма нито една победа, а отбора на Фоджа е постигнал една победа.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините допусна поражение в последния кръг в шампионата на Италия, а при домакинствата си е с 2 последователни победи.

Тимът на гостите от Фоджа е в серия от 2 поредни успеха в първенството, а като гост постигна успех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.