Обосновани Футболни Прогнози

Бари - Фрозиноне

30 Януари 2015 - 21:30
Бари
Фрозиноне
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
4 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между отборите на Бари и Фрозиноне от поредния кръг на настоящият шампионат в Италия в турнира Серия Б. Треньора на домакините извежда на Стадио Сан Никола своите футболисти срещу гостуващия отбор на Фрозиноне.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия футболен двубой:

Бари

Бари са на 15-то място в таблицата с временното класиране със събрани 27 точки, постигнати след 7 победи, 6 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 срещи са вкарали 22 гола и са получили 30 гола в мрежата си. Като домакин тимът на Бари има 11 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 11-12.

В последните си 6 официални двубоя в Серия Б футболистите на Бари имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 4 попадения и са получили 6 попадения от футболистите на своите съперници.

Фрозиноне

Гостуващият състав на Фрозиноне се намира на 5-то място в таблицата с временното класиране с общ актив от 35 точки, постигнати след 9 победи, 8 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 23 срещи има положителна голова разлика 33-23. Навън отборът има 11 двубоя, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 15-16.

В предишните си 6 официални мача в Серия Б съставът на Фрозиноне е постигнал една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали 6 попадения и са им вкарали 9 попадения.

Бари - Фрозиноне - директни мачове

В последните 5 двубоя между двата отбора, тимът на Бари е постигнал 2 победи, отбора на Фрозиноне е записал една победа, а 2 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 7-7. В предишните 2 двубоя на своя стадион с Фрозиноне, играчите на Бари имат 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Бари е с 2 последователни равенствa в Италия, а на собствения си терен записа реми в последния си двубой.

Тимът на Фрозиноне записа равенство в последния си мач в първенството, а при визитите си е в серия от 2 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.