Обосновани Футболни Прогнози

Авранш - Амиен

9 Януари 2015 - 21:00
Авранш
Амиен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
отложен

Днеска ще обърна внимание на срещата от 17-ия кръг на футболния сезон в Лига Национал на Франция между съставите на Авранш и Амиен. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Стад Рене Феноулиер своите играчи срещу Амиен.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешния футболен мач:

Авранш

Авранш заемат 5-то място във временното класиране с 28 точки, след 8 победи, 4 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните 16 двубоя са реализирали 25 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 17 попадения в своята мрежа. У дома тимът има 7 срещи, в които има 5 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 14-9.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Авранш имат записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са записали в мрежата на своите противници 14 гола и са получили 9 попадения от играчите на противниците си.

Амиен

Съставът на гостите от Амиен е 8-ми в класирането с актив от 23 точки, от 6 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 16 мача е успял да реализира 23 попадения и е позволил да му отбележат 21 гола в своята врата. Далеч от дома тимът има 7 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 6-9.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Амиен имат в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8-6.

Авранш - Амиен - директни мачове

.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините записа реми в последната си среща в шампионата, а при домакинствата си има победа в предишната си среща.

Съставът на гостите постигна равенство в последния кръг в първенството на Франция, а като гост постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.