Обосновани Футболни Прогнози

Валенсия - Алмерия

17 Януари 2015 - 19:00
Валенсия
Алмерия
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
3 - 2
позната футболни прогнози

След добрата прогноза вчера днес ще обърна внимание на мача от 19-ия кръг на футболното първенство в Испания в турнира Примера Дивисион между тимовете на Валенсия и Алмерия. Валенсия излизат срещу противниковия отбор на Алмерия на Естадио Местая.

Време е за информацията за предстоящия футболен двубой:

Валенсия

Валенсия заемат 5-то място в таблицата с временното подреждане с общ актив от 35 точки, записани след 10 победи, 5 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 18 двубоя са реализирали 32 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 15 гола в собствената мрежа. Като домакин отборът на Валенсия е изиграл 9 двубоя до момента, в които има 7 победи, едно равенство и една загуба, отбелязал е 20 гола в мрежата на съперниците си и е позволил да му вкарат 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион футболистите на Валенсия са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 8 вкарани и 4 получени гола.

Алмерия

Гостуващият тим на Алмерия е 17-ти в класирането с общ актив от 16 точки, натрупани след 4 победи, 4 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 18 мача има отрицателна голова разлика 15-27. Като гост съставът е играл 9 мача, в които е записал 4 победи, едно равенство и 4 загуби, реализирал е 9 гола в противниковата врата и е получил 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион отборът на Алмерия е постигнал 2 победи и 4 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 6 попадения и са инкасирали 13 попадения от противниковите състави.

Валенсия - Алмерия - директни двубои

В последните 5 изиграни мача между двата тима, Валенсия е спечелил 3 победи, Алмерия е постигнал 1 победа, а в една среща двата противника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 10-5. В последните 2 срещи пред своите привърженици с Алмерия, Домакините от Валенсия са постигнали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на Валенсия записа равенство в последния си двубой в първенството на Испания, а у дома е с 2 победи.

Отборът на гостите допусна загуба в предишния си двубой в първенството на Испания, а при гостуванията си е в серия от 2 победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.