Обосновани Футболни Прогнози

Панайтоликос - ОФИ Крит

14 Януари 2015 - 17:15
Панайтоликос
ОФИ Крит
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.07
3 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се опитам да дам прогноза за двубоя от поредния кръг на футболния шампионат в Супер Лига на Гърция между Панайтоликос и ОФИ Крит. Треньора на домакините извежда на Панайтоликос своите играчи срещу ОФИ Крит.

Време е да предоставя информация за предстоящата футболна среща:

Панайтоликос

Домакините от Панайтоликос са 5-ти в класирането с актив от 28 точки, натрупани след 7 победи, 7 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 мача имат положителна голова разлика 22-12. Като домакин отборът на Панайтоликос е изиграл 8 мача до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 12 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Супер Лига съставът на Канарчетата е записал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 9 вкарани и 2 получени гола.

ОФИ Крит

Гостуващият тим на ОФИ Крит заема 13-та позиция във временното подреждане с актив от 20 точки, събрани след 6 победи, 2 равенства и 9 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 17 мача има отрицателна голова разлика 15-25. На чужд терен отборът е играл 8 мача досега, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 6 загуби, при голова разлика 3-16.

В предишните си 6 официални срещи в Супер Лига футболистите на ОФИ Крит имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Панайтоликос - ОФИ Крит - директни двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата тима, Канарчетата е постигнал 2 успеха, а отбора на ОФИ Крит има спечелени 3 успеха, при общо голово съотношение 3-4. В последните 2 двубоя пред своите фенове с тима на ОФИ Крит, Домакините от Панайтоликос са записали 2 победи.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Панайтоликос стигна до равенство в предишния кръг в първенството, а на собствения си терен стигна до равенство в предишната си среща.

Съставът на ОФИ Крит е в серия от 2 успеха в Гърция, а на чужд терен е в серия от 4 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.07 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.