Обосновани Футболни Прогнози

Атлетико Мадрид - Гранада

18 Януари 2015 - 18:00
Атлетико Мадрид
Гранада
Прогноза: 1
Коефициент: 1.18
2 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще разгледам футболния сблъсък между отборите на Атлетико Мадрид и Гранада от 19-ия кръг на настоящият футболен сезон в Испания в Примера Дивисион. Футболистите на Атлетико Мадрид излизат срещу Филипинос на Висенте Калдерон.

Факти и статистика за днешния двубой:

Атлетико Мадрид

Дюшекчиите заемат трето място във временното подреждане с 38 точки, събрани след 12 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 18 двубоя имат положителна голова разлика 35-18. Пред собствените си предани почитатели съставът е изиграл 9 мача, в които е записал 7 победи, 1 равенство и една загуба, вкарал е 22 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 8 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Атлетико Мадрид има записани 4 победи и 2 загуби, като са отбелязали в противниковата врата 12 гола и са допуснали 6 гола от играчите на съперниците си.

Гранада

Гостуващият тим на Гранада заема 20-та позиция във временното подреждане със събрани 14 точки, постигнати след 2 победи, 8 равенства и 8 загуби от започването на сезона, като в изиграните 18 двубоя е вкарал 11 гола в противниковата врата и е допуснал 29 попадения в собствената мрежа. При визитите си съставът има 9 мача до момента, в които има една победа, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 6-19.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Филипинос имат записани 3 равенства и 3 загуби и не са записали нито една победа, при обща голова разлика 5-12.

Атлетико Мадрид - Гранада - директни двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, Дюшекчиите има записани 5 успеха, а тима на Гранада няма постигната нито една победа, при обща голова разлика 11-1. В предишните 2 двубоя у дома срещу Гранада, Домакините от Атлетико Мадрид са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините допусна загуба в предишния кръг в Испания, а на собствения си стадион постигна победа в последния си мач.

Съставът на гостите постигна равенство в предишния кръг в първенството, а като гост е в серия от 3 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.18 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.