Обосновани Футболни Прогнози

Телфорд Юнайтед - Халифакс Таун

27 Януари 2015 - 21:45
Телфорд Юнайтед
Халифакс Таун
Прогноза: 1X
Коефициент: 2.05
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от 32-ия кръг на футболния сезон в Англия в турнира Конференция между Телфорд Юнайтед и Халифакс Таун. Треньора на домакините извежда на Ню Бъкс Хеад своите играчи срещу Халифакс Таун.

Факти и данни за предстоящия футболен сблъсък:

Телфорд Юнайтед

Телфорд Юнайтед са 24-ти в таблицата с временното подреждане с 22 точки, записани след 5 победи, 7 равенства и 17 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 29 двубоя са вкарали 41 гола във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 62 попадения във вратата си. У дома Телфорд Юнайтед е изиграл 15 двубоя, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 9 загуби, реализирал е 21 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 32 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Конференция съставът на Телфорд Юнайтед е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 14-11.

Халифакс Таун

Тимът на гостите от Халифакс Таун заема 10-та позиция във временното подреждане с актив от 45 точки, събрани след 13 победи, 6 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 28 мача е вкарал 42 гола във вратата на противниците си и е допуснал 31 гола в своята мрежа. Като гост отборът има 14 мача до момента, в които има 4 победи, 4 равенства и 6 загуби, отбелязал е 15 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 17 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Конференция отборът на Халифакс Таун има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вкарали 8 попадения и са получили 7 гола.

Телфорд Юнайтед - Халифакс Таун - директни двубои

В последният мач между двата състава, тимът на Телфорд Юнайтед няма постигната нито една победа, а тима на Халифакс Таун е спечелил 1 победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на Телфорд Юнайтед е в серия от 2 последователни победи в Англия, а на собствения си терен постигна равенство в предишната си среща.

Съставът на гостите от Халифакс Таун има победа в последната си среща в първенството, а като гост постигна успех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 2.05 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.